Klaravik auktioner

Klaravik AB är ett företag som erbjuder försäljning av begagnade fordon, maskiner och verktyg av olika typer. Med sin höga kompetens och långa erfarenhet inom branschen sträver de efter att förmedla vinnare i alla led, det vill säga att de vill se till att både säljaren och köparen får en bra affär som gynnar deras intresse. Hos Klaravik kan du alltså få hjälp oavsett om du vill köpa eller sälja ett fordon, en maskin eller ett verktyg. Nedan går vi igenom lite mer om företaget och vad de sysslar med.

Vad är Klaravik AB?

Som sagt så är Klaravik ett företag som sysslar med att hantera begagnade fordon, maskiner och verktyg, som de då köper företag för att sen sälja vidare det till intresserade köpare. Klaravik erbjuder alltså en auktionsverksamhet där ni som företag antingen kan köpa av eller sälja till dem, och där ni som privatpersoner kan köpa av dem.

Om du till exempel har ett visst fordon eller ett verktyg som du vill bli av med kan du kontakta Klaravik och sälja det objektet till dem. De jobbar professionellt och ser till att erbjuda bästa möjliga affär för dig som säljare, men också för dig som är intresserad av att köpa ett objekt. De erbjuder många olika typer av auktioner för köpintresserade.

Kontaktinformation Klaravik AB

Nedan listar vi kontaktinformationen till Klaravik AB, för er som är intresserade av att ta kontakt med dem eller forska vidare på deras utbud av köp- och säljmöjligheter.

Företagsnamn: Klaravik AB
Org Nr: 556881-8693
Adress: Tynäsgatan 10 A
652 16 KARLSTAD
SWEDEN

Kontaktformulär: https://www.klaravik.se/kontakta-oss.html

Klaravik auktioner- vad erbjuder de?

Klaravik auktionerMed tanke på att Klaravik erbjuder olika typer av auktioner som en marknadsplats för köpintresserade innebär det att både privatpersoner och företag kan hitta många olika intressanta objekt utifrån olika behov och önskemål. Det smidigaste är att hela auktionen och dess utbud enkelt går att hitta på deras webbplats online, vilket innebär att du kan kolla igenom och utforska deras utbud oavsett var i landet (eller världen) du befinner dig. Ni som ska sälja ett objekt till Klaraviks auktioner måste dock befinna er på plats för den lokala förankringen, så att affären kan göras korrekt och ansvarsfullt.

På de olika auktionerna som de sammanställer under året ser de till att variera utbudet och anpassa den aktuella auktionen genom att ta med relevanta objekt för den rådande perioden. De vill se till att ni som kund alltid har något nytt och intressant att kika på, oavsett säsong, intresse, kategori, behov och budget. Utbudet består till mesta del av fordon, maskiner och verktyg av olika typer, men i vissa fall går det också att hitta andra guldkorn. Deras verksamhet rullar på med högt tempo, och varje vecka lägger de ut flera tusen nya objekt att ta del av för deras tusentals aktiva kunder. Tack vare deras enorma omlopp av objekt är priserna riktigt bra!

 

 • Konkursauktion
  Som en tillhörande del av Klaraviks auktioner erbjuder de också vad de kallar för konkursauktioner, vilket in princip innebär att de tar in eller köper objekt från företag som gått i konkurs. Där kan du alltså hitta olika typer av fordon, maskiner och verktyg som tidigare tillhört ett företag men som nu går att köpa för ett väldigt bra pris.

  Även den här kategorin av auktioner erbjuder ett varierande utbud av objekt som passar deras område, där ni kan göra riktiga fynd bland begagnade fordon, maskiner och verktyg som inte längre kommer att komma till användning. Ett företag som går i konkurs kan i vissa fall behöva skänka bort sina objekt vid akut behov, och det är här Klaravik också vill försöka komma in som en hjälpande hand och se till att samtliga parter i alla fall kan göra en någorlunda gynnsam affär. Både du som säljare och köpare kan känna dig i trygga händer med vetskapen om att Klaravik vill att alla led ska vinna.

 • Fordonsauktion
  Om du skulle vara intresserad av Klaraviks fordonsauktion hälsar de dig varmt välkommen att besöka deras webbplats eller kontakta deras auktionsmäklare. Skulle du vilja åka och besöka en lokal och kolla på det tillgängliga lagret lite närmare finns det även vissa möjligheter att göra det på deras lokala auktionsmäklare i olika delar av landet.

  På deras fordonsauktioner hittar du ett varierande och uppdaterat utbud av såväl fordon och maskiner som olika redskap och verktyg. Vad gäller fordonsauktionerna så kan du se det mesta av utbudet på webben, men i vissa fall går det även att se somliga objekt i deras fysiska lokaler. Auktionerna ska alltid vara relevanta och intressanta för olika köpare, och de strävar ständigt efter att utveckla sitt utbud för att kunna erbjuda toppriser och hög kvalité.

Klaraviks nätauktion- den samlande webbplatsen

Klaraviks stora strävan är att alla som är intresserade av att köpa eller sälja ett visst objekt som tillhör deras kategori ska ha möjligheten att ta del av, eller bli en del av, deras utbud. De vill vara en marknadsplats för alla, och då krävs det också att de finns tillgängliga för alla oavsett var man bor. För att lösa den faktorn har de skapat en webbplats där de samlar alla de föremål och objekt som de får in i sitt lager och in till auktionen, för att de som är köpintresserade snabbt och enkelt ska kunna gå in på sidan och skrolla sig fram. Det här kallas för nätauktion, och innebär att även all information och själva budgivningen/ köpprocessen sker online.

Faktum är att det här upplägget funkar väldigt bra, och Klaravik har flera tiotals tusen registrerade kunder som är aktiva och bevakare de olika auktionerna och den nya tillkomsten i utbudet. Deras utbud har över en miljon besökare varje månad, just för att det är så lättillgängligt. Om du vunnit en auktion/ budgivning måste du dock åka till en av deras lokala förankringar för att hämta ut ditt objekt, då de vill ta sitt ansvar och ge trygga och säkra affärer i samband med ett personlig bemötande. För dig som vill sälja något hos Klaravik, eller har ett behov av att Klaravik tar över dina fordon eller redskap, så finns det gott om möjligheter att hitta en lokal förankring i närheten av din stad. De har lokala auktionsmäklare runt om i landet, och deras lokaler sträcker sig ända från Norr till Söder. Trots att Klaraviks huvudkontor ligger i Karlstad så är de ett företag som erbjuder närhet och snabba affärer oavsett var du befinner dig, inte minst tack vare deras spridning av olika auktionsmäklare som finns där för att ta emot och lämna ut objekt som ska tas vidare. De handlar utifrån deras ledord; nära, enkelt och snabbt.

 • Klaravik traktor
  Utbudet hos Klaravik och deras olika auktioner består som sagt av både fordon, traktorer, maskiner, verktyg och redskap. För att få ta del av deras utbud av exempelvis traktorer gäller det att du är aktiv på deras sida och att du har ett registrerat konto så att du kan lägga bud på intressanta objekt.

  Precis som att de vill finnas där för alla som har ett intresse för olika auktioner inom deras kategori så vill de finnas där för de som verkligen brinner för traktorer. Om du som företag skulle ha ett behov av att sälja av diverse fordon kan Klaravik absolut vara en möjlig förhandlare, något som dessvärre inte gäller för privatpersoner då det bara är företag som får sälja hos dem.

Vad gäller deras köprätter och regler så är det inte svårare än att ni som företag eller du som privatperson besöker deras hemsida för att sen registrera ett köparkonto så att ni också kan vara delaktiga. Vid oklarheter och frågar kan du skicka in en fråga via deras formulär, eller kontakta supporten om du sälja något på Klaravik.

Klarälven

Som ni kanske förstått så är Klaravik ett företag som först och främst är belagt i området runt Karlstad i och med att deras huvudkontor ligger där. Det innebär att inte bara att deras arbetare ofta har en koppling till Karlstad och området runt i kring, utan det innebär också att själva företaget i sig har en koppling dit.

Det är inte helt osannolikt att namnet Klaravik har inspirerats av den fina Klarälven som rinner genom hela Värmland. Denna älv brukar kallas för Värmlands pulsåder just för att den ofta är så betydande och omtalad för de som ”kan området”. Dess del i söder slutar nämligen i Karlstad, och att Klaravik därför skulle känna sig kopplade till den pulserande älven i sig är inte otänkbart.

Sammanfattning Klaravik

Kort och gott kan man resonera det som att Klaravik AB är ett företag som brinner för att leverera kvalité och pålitliga affärer för alla kunder som vill vara med. Det är ett tryggt företag som har stenkoll på hantering av begagnade objekt, närmare bestämt bilar, maskiner och verktyg. Klaravik har en smidig webbplats där de samlar hela deras utbud av tillgängliga auktionsobjekt och möjliga köpmöjligheter, och därmed finns de tillgängliga för alla som är intresserade runt om i landet. Med deras lokala auktionsmäklare erbjuder de säkra affärer och professionella bemötanden då du har ett objekt att hämta ut.

Hos Klaravik kan ni som företag både sälja och köpa objekt som ni är intresserade av, och om ni har gått i konkurs finns Klaravik ofta där som en hjälpande hand i och med sina konkursauktioner som lockar många intressenter. Du som privatperson får dessvärre inte sälja något, men du har alla möjligheter att lägga bud och delta i auktioner genom att bli kund. Precis som Klaravik själva säger de så står deras företag för tre ledord; enkelt, nära och snabbt. Trots att de besöks av flera hundratusen besökare och har tiotusentals medlemmar lyckas de tillgodose de flestas behov i och med nya objekt och relevanta auktioner till bra pris. Det bästa är att deras arbete också bidrar till en återvinning i samhälle, för en bättre miljö.