Albinssons Rör i Vänersborg AB

Albinssons Rör är ett företag som grundades redan 1974 av Bernt Albinsson. Hans son, Anders Albinsson, valde år 2013 att återgå till VVS-branschen för att starta upp företaget på nytt efter att det legat vilande under en längre period. Företaget har idag sex VVS-montörer. Företagets vision är att erbjuda sina kunder allt från små servicearbeten till större helhetslösningar inom värme, vatten och badrum. Företaget utför installationer och reparationer i såväl bostäder som på kontor, i fabriker och i andra fastigheter. Företaget är ett auktoriserat VVS-företag som utför sina installationer enligt de regler som branschorganisationen Säkert Vatten har satt upp. Detta säkerställer att de vatteninstallationer som företaget utför är säkra och utförs på ett korrekt sätt.

Albinssons Rör utför installation, service och reparation av det mesta inom VVS. Företagets huvudsakliga verksamhetsområde är Trestadsområdet och de arbetar mot såväl företag som försäkringsbolag, bostadsrättsföreningar och kommun som privatpersoner. Företaget har en handfull anställda och en omsättning på ungefär 6,5 miljoner kronor.

Du hittar företagets showroom på Nygatan 98 i Vänersborg. Här kan du hitta inspiration till ditt nästa projekt. Här finns produkter från exempelvis Vedum, Gustavsberg, Svedbergs och 4Aqua, samt blandare från FM Mattsson, Gustavsberg, Mora, Damixa, Hansgrohe och andra välkända varumärken. Du kan antingen besöka företaget, alternativt ta kontakt via telefon eller genom att fylla i det kontaktformulär som finns på företagets webbplats. Du kan dessutom följa Albinssons Rör på de sociala plattformarna Facebook och Instagram, för att hålla dig uppdaterad om vad som sker kring företaget.