Uddevalla Bokförings- & Revisionsbyrå AB

Företaget har funnits i Uddevalla sedan början av 1950-talet. Byrån erbjuder tjänster inom redovisning, revision och ekonomisk konsultation. Byrån har åtta medarbetare som alla är redovisningskonsulter eller revisorer. Byrån arbetar oftast med små eller medelstora företag och samarbetar även med erfarna skattekonsulter när sådana behövs. Flera av medarbetarna är medlemmar i branschorganisationen FAR, som är till för professionella som lönekonsulter, redovisningskonsulter, revisorer samt skatterådgivare, vilket innebär att byråns arbete kvalitetsgranskas löpande.

Uddevalla Bokförings- & Revisionsbyrå AB erbjuder många olika tjänster inom redovisning där kunden givetvis bestämmer behovet. Tjänsterna kan exempelvis innefatta kontering av verifikationer, registrering i ett bokföringsprogram, rapportering till myndigheter, analys av rapporter, kontakt med myndigheter eller löpande konsultationer. När ditt företag behöver upprätta bokslut och årsredovisningar kan byrån hjälpa dig. En revisor kan hjälpa dig och ditt företag med att få verksamhetens lönsamhet att växa och skapa en trovärdighet i årsredovisningen tillsammans med en revisionsberättelse. Är du istället i starten med att bygga upp ett nytt företag kan du också anlita denna byrå. De kan till exempel hjälpa dig med bolagsbildning, kontakt med myndigheter samt upprätta fungerande rutiner.

Byrån värdesätter ett personligt bemötande och tillsammans med kunskap och engagemang gör de allt för att kunden ska bli nöjd med deras arbete. Målet är att de själva ska vara uppdaterade inom sina olika områden för att på så sätt kunna hjälpa kunden på bästa möjliga sätt. För nya kunder erbjuder byrån en timmes gratis konsultation. År 2015 hade byrån en omsättning om 5,4 miljoner kronor.