Egendomsmäklarna i Lidköping

Har du planer på att köpa eller sälja en fastighet? Då kan det vara en god idé att ta kontakt med en fastighetsförmedlare, som kan hjälpa dig vid förmedlingen av fastigheten samt vara behjälplig med rådgivning i samband med fastighetsaffären. Om du ska sälja din bostad, eller belåna densamma, kan du göra en värdering för att ta reda på hur mycket fastigheten beräknas vara värd för tillfället.

Fastighetsmäklaren Egendomsmäklarna i Lidköping finner du på Sveagatan 14 i de centrala delarna av Lidköping, mittemot Åhléns. Detta fastighetsmäklarkontor förmedlar fastigheter av alla typer, såsom villor, fritidshus, bostadsrätter, hyreshus, industrifastigheter, samt jordbruksfastigheter. Det primära verksamhetsområdet är i de västra delarna av landet. Lidköpingskontoret är en del i en kedja som har sju kontor runtom i Sverige: I Borås, Falköping, Hudiksvall, Hässleholm, Jönköping, Lidköping, Nyköping, Ronneby och Uppsala. De mäklare som jobbar på Lidköpingskontoret är Anders Jonsson och Marita Jansson.

De tjänster som denna mäklarbyrå erbjuder är förmedling av jord- och skogsfastigheter i Sveriges västra delar, förmedling av villor, fritidshus och tomter i och runt omkring Lidköping, förmedling av hyreshus, bostadsrätter, kommersiella fastigheter och lokaler, kontraktsskrivning vid fastighetsaffärer, värdering av fastigheter, samt juridiska tjänster som är kopplade till fastighetsförmedling. Egendomsmäklarna i Lidköping är fristående och samarbetar med alla kreditinstitut och banker.

Detta företag är en heltäckande mäklarbyrå för såväl stad som landsbygd. På företagets webbplats hittar du naturligtvis de objekt som för närvarande finns till salu. Här kan du också göra en intresseanmälan, oavsett om du är intresserad av att köpa eller sälja en fastighet.