Mäklarhuset Lerum

När det är dags att sälja din bostad, eller läge att söka efter en ny sådan, kan du kontakta Mäklarhuset Lerum. Denna fastighetsmäklare kan hjälpa dig med såväl köp av fastighet som försäljning av bostad. Mäklarhuset Lerum tillhandahåller en heltäckande mäklartjänster och utför värderingar av alla typer av bostäder, samt sköter förmedlingen av dessa mellan säljare och potentiella köpare. Det finns ingen anledning att göra det svårare än vad det behöver att vara.  Försäljning och inköp av bostad är två av de största affärerna som man kommer att göra under sin livstid. Mäklarhuset har som målsättning att denna process ska vara både trygg, enkel och lyckad för både köparen och säljaren av bostaden.

Mäklarfirmans långa erfarenhet och goda lokalkännedom om Lerum gör att de till exempel kan besvara frågor om vilka förskolor, skolor, butiker och förbindelser som finns i området. Personlig service och ett nära engagement har gjort att Mäklarhuset under flera år har haft de mest nöjda kunderna i landet enligt Svenskt Kvalitetsindex. Mäklarhuset är din lokala mäklare i Lerum och gör allt för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Företaget förmedlar samt värderar bostäder av alla slag, som exempelvis villor, fritidshus, bostadsrätter och lägenheter, samt tomter och kommersiella fastigheter. De områden där Mäklarhuset är verksamma är i Lerum, Floda, Tollered och Gråbo. Företaget erbjuder en muntlig värdering av din bostad samt rådgivning. Mäklarhuset Lerum är beläget på Adelstorpsvägen 9, mitt i centrala Lerum. Företaget är en del av en kedja som är privatägd och har ungefär 120 kontor runt om i Sverige.