Zebra Reklambyrå

Zebra Reklambyrå är, precis som namnet antyder, en reklambyrå som är belägen i Trollhättan. Byrån består av tre medarbetare, där alla har sina specialiteter som fotograf, Art Director med mera. Byrån har haft både nationella och internationella kunder som bland andra Abba Seafood, Avis, Kopparbergs bryggeri, Scania och Vattenfall. Andra företag som denna reklambyrå har utfört uppdrag åt är Kalasboden, Tidningen Trivas, Granab AB och Car Wash Nordic. Man har också arbetat med ryttarinnan Antonia Ax:son Johnson, i samband med framtagningen av Lövsta Seminstations hingstkatalog 2016. Byrån har lång erfarenhet och bred kunskap om att hjälpa företag med att bygga sin image, marknadstrategier och reklam. År 2015 hade företaget en omsättning om 2 miljoner kronor.

Byrån är främst inriktad på business to business (B2B), men även konsumentreklam (B2C) för små och stora företag. Företaget har en lång erfarenhet av olika former av marknadsföring och varumärkesbyggande aktiviteter. De arbetar med logotyper, utställningar, strategier inom reklam, annonser, kampanjer, multimedia med mera. Byrån använder sig dels av egna fotografer eller fotografer som arbetar tätt intill företaget, och dels har de ett eget stort bildarkiv som de kan använda.

På företaget kan du komma i kontakt med Leif Strid, som är art director och copywriter, Dan Almqvist som är fotograf på företaget, samt Martin A. Liljenberg som är AD-assistent och också den som är har ansvaret för webb. Företaget hittar du på Strandgatan 28 i de centrala delarna av Trollhättan. På Zebra Reklambyrås webbplats kan du ta del av såväl nyheter inom reklambranschen som spännande läsning om byråns olika projekt.