Bergers Rör AB

Bergers Rör AB är en VVS-installatör i Skövde som har en lång och gedigen yrkeserfarenhet samt högkompetens. Företaget utför alla typer av arbeten som hör VVS-branschen till, såsom installation, reparation och service av till exempel värmepumpar, värmepannor, solfångare och fjärrvärme. Vi företagets webbplats kan du med hjälp av en snabb kalkyl ta reda på hur mycket pengar du skulle kunna spara genom att installera en värmepump. Här kan du också se bilder på en del tidigare utförda arbeten. Tack vare ROT-avdraget kan du dessutom få olika energibesparande åtgärder subventionerade. Dessa inkluderar bland annat byte av kranar, byte av värmepanna samt installation av värmepump.

Bergers Rörs kunder är allt från privatpersoner till företag och finns runt om i Skaraborg med omnejd. Möjligheten finns att du har sett den gula bilen med tillhörande släp passera på vägarna i området. Bergers Rör är snabbt på plats för att hjälpa dig med det arbete inom VVS som du önskar få utfört. Företaget samarbetar med bland andra leverantören CTC Värme, som tillhandahåller bland luftvärmepumpar och bergvärmepumpar, och har kunder som till exempel Svebry, Skövde Gravyr AB och Ferrocon.

Priser

Vad kostar det då att få VVS-arbeten utförda? Den normala debiteringen som gäller när företaget tillhandahåller allt det material som monteras är 562 kronor i timmen inklusive moms. Den förhöjda debiteringen som gäller när företaget installerar eller monterar material du som kund tillhandahåller ligger på 875 kronor i timmen. Övertid, vilken på börjas efter klockan 16.00 på vardagar, debiteras med 1,5 gånger debiteringen per påbörjad timme.