Forsbergs Mäklarbyrå

Forsbergs Mäklarbyrå i Skövde är din lokala fastighetsmäklare. Denna mäklarbyrå säljer bostäder mellan Vänern och Vättern som har bra lägen och är välskötta. På företaget arbetar Mats, Agneta och Daniel, och det är någon av dessa du möter när du ringer till kontoret eller besöker detsamma. Företaget är ett fristående familjeföretag som är oberoende av banker och har ett starkt engagemang för kundernas integritet. Denna mäklarbyrå är det uppenbara alternativet när du önskar genomföra en fastighetsaffär med diskretion. Företaget har sedan 1979, då Mats Forsberg började som fastighetsmäklare, utvecklat och förbättrat sina arbetsmetoder för att kunna motsvara kundernas högt ställda krav på bra resultat och professionalitet.

Det område där företagets fokus ligger är Skövde, men med åren har allt mellan Vänern och Vättern kommit att bli byråns verksamhetsområde. Eftersom företaget jobbar med förmedling av bostäder mellan landets två största sjöar, har de bostäder som byrån förmedlar ofta ett sjönära och vackert läge.

Trots Jordabalken är det långt ifrån tryggt att köpa hus i Sverige, vilket du som är ute efter att köpa en bostad bör känna till. Det är i princip omöjligt att få ersättning från säljaren om någonting skulle inträffa, och försäkringarna lovar i regel mer än vad de faktiskt håller. Därför är det märklarens uppgift att ge dig de bästa förutsättningarna för att få så lite problem som möjligt i sitt kommande husägande. Detta åstadkoms genom att du på förhand får så mycket information om din fastighet som bara är möjligt, dels från mäklaren men också från säljaren och fristående experter. Genom att anlita Forsbergs Mäklarbyrå blir din fastighetsaffär så trygg den kan bli!