RevisorsCentrum

RevisorsCentrum är en revisionsbyrå i Skövde som har engagerade medarbetare och en personlig touch. Bland det breda urvalet av tjänster som företaget tillhandahåller, hittar du alla de delar som kan avlasta dig som företagare i ditt administrativa arbete. Företaget kan till exempel hjälpa dig med revision, redovisning, deklarationer, skatterrådgivning, avveckling av bolag, bolagsbildning, ekonomisk konsultation och mycket annat. Företaget är en medelstor revisions- och redovisningsbyrå som har en gedigen erfarenhet från en rad olika branscher. På företaget arbetar totalt 14 medarbetare, varav fyra är auktoriserade revisorer och sex är auktoriserade redovisningskonsulter.

Företagets grundare arbetade under 80-talet tillsammans på SpaRev (Sparbankernas Revisionsbyrå). Det företaget köptes 1990 av KPMG Bohlins, vilket ledde till att de fyra revisorerna Birgitta Larsson, Johnny Ljungberg, Lage Rubenson och Jan-Olof Oscarsson 1992 startade RevisorsCentrum Larsson & Co AB ihop med fyra andra medarbetare. 1997 bytte revisionsbyrån namn till det nuvarande namnet RevisorsCentrum i Skövde AB. I början av 2012 hade byrån växt sig för stort för sitt dåvarande kontor och flyttade in i nya lokaler på Skolgatan 22 i Skövde, där du idag kan hitta företaget.

Revisionsbyrån ägs idag av de tre delägarna Anders Karlsson, Sofia Gustavsson och Staffan Jansson. Byråns målsättning är att ge sina kunder en god personlig service och en produkt som har en hög kvalitet men ändå ett rimligt pris. Du som kund ska få ett mervärde genom att anlita byrån. Detta mervärde består i tillgång till byråns kompetens och erfarenhet men också av den höga kvaliteten på de produkter som byrån tillhandahåller.