Hectornado

Hectornado är en reklambyrå i Kungälv som bildades år 2010. Byrån är en fullservicebyrå och kan erbjuda allt inom animation, grafisk form, illustration, trycksaksproduktion samt webbproduktion och inte bara för kunder som befinner sig i Kungälvs närområde utan i hela Sverige. Programmen som de arbetar i är Adobe, InDesign, Photoshop samt Illustrator. All grafisk form görs av företaget själva. En animation eller en infographic kan vara en bra idé om du till exempel vill presentera en idé på ett roligare sätt och kunna sprida denna i sociala medier. Hectornado kan givetvis hjälpa dig med detta.

En av tjänsterna som företaget erbjuder är service- och underhållspaket för din WordPress-sajt. Genom att teckna detta paket får du en grundlig veckovis översyn för din sajt och det finns två olika sorters paket att välja mellan för att passa dig och dina behov. En annan av tjänsterna som finns att köpa är webbproduktion där du kan få hjälp med att göra en hemsida åt ditt företag. I det kompletta hemsidepaketet erbjuds du allt från animerat bildspel och sökmotoroptimering till bildgalleri och smarta kontaktformulär.

Företaget erbjuder även tjänster inom grafisk formgivning. Här kan du beställa till exempel annonser, trycksaker, logotyp, broschyrer, rollups eller illustrationer, allt för vad du eller ditt företag behöver. Genom ett brett kontaktnät av tryckerier och leverantörer inom tryckeribranschen, kan företaget erbjuda bra priser på dessa produkter. Några av kunderna som har beställt inom denna typ av tjänst är exempelvis Marstrand Event, Carlstens Fästning, IHM Business school och Göteborgs Stad.