Mäklarringen Uddevalla

Mäklarringen Uddevalla är ett fristående kontor inom Mäklarringen, som är en av Sveriges största mäklarkedjor. Alla kontor, inklusive Uddevalla, ägs av den lokala mäklaren och har därför en stor lokalkännedom. Genom att anlita företaget innebär detta att kunden får en mäklare med en bra lokalkännedom men samtidigt även tryggheten och kunskapen som fås genom att tillhöra en stor kedja. Mäklarringen Uddevalla fokuserar på flexibilitet och engagemang och anser att det är viktigt med ett trevligt och informativt material vid försäljningarna. Företaget erbjuder en helhetslösning där kunden erbjuds allt från fri värdering av bostaden till själva annonseringen och rådgivningen vid försäljningen.

Mäklarringen Uddevalla ställer höga krav på sig som företag avseende kontakter med kunder, kompetens och etik. På lokalkontoret arbetar tre stycken, varav en fastighetsmäklare och två mäklarassistenter. De har mäklarutbildning och är både registrerade och ansvarsförsäkrade. Kontorets fokus är att alla parter ska bli nöjda och de ser varje försäljning som en unik händelse.

Förutom att köpa och sälja bostäder, erbjuder kontoret tjänster som “Startklar” som är en tjänst som kostnadsfritt hjälper kunden att värdera sin bostad, rådgivning, fotografering av bostaden och en komplett beskrivning av bostaden med mera. De har också en tjänst som heter “Ringmärkt”, som innebär att bostaden, oavsett villa eller lägenhet, undersöks från golv till tak av en godkänd besiktningsman och detta ligger då till grund för ett kvalitetsintyg och som är en extra trygghet för både köpare och säljare. Kontoret kan även erbjuda homestyling inför en bostadsförsäljning där de samarbetar med olika inredningsföretag i Sverige.